HU
CZ
EN
SK

Szeretnénk több információval rendelkezni
Kezdőoldal > Közösség

Agilia közösség

Az Agilia közösség célja az agilis fejlesztés, irányítás és fejlődés kezdeményezése és megvalósítása, illetve ezzel kapcsolatban segítségnyújtás a vállalkozásoknak a technológiák és az innováció terén.

A közösség segít kapcsolatot teremteni a nyilvánosság és a szakemberek, azaz szoftverfejlesztők, menedzserek, egyéb technológiák és szakterületek képviselői, illetve az ezen területeken aktív szervezetek, és oktatási- és kormányzati intézmények közt. Ennek érdekében szakmai vitákat és tapasztalatcserét támogató rendezvényeket szervez – melyek keretében a résztvevők megvitathatják az optimális munkaszervezést, a dolgozói kreativitás leghatékonyabb kihasználását, a munka szervezését, a műszaki és elméleti készségek átültetését a gyakorlatba, és azt, hogyan lendíthető fel a vállalkozás a vezetési tapasztalatok alapján. Az agilis technikák alkalmazása javítja a vállalkozói környezetet. Az Agilia közösség bölcsőjénél 2008-ban Prágában Michal Vallo állt.

Az Agilia közösség fő tevékenységei:

  
 

1.  rendszeresen megszervezi a közösség találkozóit Közép-Európában és más helyszíneken
 2.  megszervezi az Agilia Konferenciát, elősegíti a szakemberek tapasztalatcseréjét
 3.  találkozókat szervez a legjobb külföldi szakértőkkel, külföldi közösségekkel
 4.  konferenciákon, képzéseken való részvételi lehetőségek biztosításával, kiadványokkal és tanúsítványokkal támogatja az agilis technikákra vonatkozó tudatosságot.