HU
CZ
EN
SK

Szeretnénk több információval rendelkezni
Kezdőoldal > Rólunk > Az agilis módszertan kompetenciáinak központja

Az agilis módszertan kompetencia-központja

Agile Competence Center

AZ AGUARRA az agilis módszertan és a technológiai innováció kompetencia-központja, az agilis technikákat fejlesztő és megvalósító szakemberek találkozóhelye. A központ az Agilia agilis közösségének nyilvános felülete. Célunk ügyfeleink teljesítményének, belső hatékonyságának, innovatív jellegének és gazdasági eredményességének növelése alkalmazottaik kreatív potenciáljának bevonásával. Szolgáltatásaink körébe tartozik a képzések és közösségi platformok biztosítása, a tanácsadás és a konferenciák szervezése. Tevékenységeink szerves része a tudásalapú munkahelyek létrehozása főleg régiós szinten.


Az AGUARRA a közép- kelet európai régióban az amerikai Scrum Alliance első Tanúsított Oktatási Szolgáltató (Registered Education Provider) létesítménye. Az évenkénti újratanúsítás a legmagasabb szinten tartja a Scrum technikák minőségét és a tanácsadók képzettségét, akik a technikákat az egyes szervezeteknél megvalósítják.

Ügyfeleink számára biztosítjuk az agilis technikák tanúsítását és a vonatkozó képzést a kapcsolódó témákban is (Lean, Kanban, menedzsment, projekt menedzsment, innováció menedzsment TRIZ, a fejlesztők és tesztelők technikai készségeinek fejlesztése, stb.) A tanfolyamok és a módszertan fejlesztése, valamint leendő oktatóink képzése a kompetencia-központban zajlik. Aktívan részt veszünk a kompetencia-központok nemzetközi együttműködésében is. Folyamatosan kutatunk az új ismeretek és gyakorlati megoldások után, amelyeket aztán a közép-európai környezethez igazítunk. Oktatóink közül sokan a legelismertebb cseh és nemzetközi szakemberek közé tartoznak. A minőségi képzések biztosítása érdekében az AGUARRA modern oktatóközpontot hozott létre, jól felszerelt tantermekkel

Az AGUARRA az agilis technikák cseh és szlovák felhasználóinak közösségeként létrejött Agilia alapító tagja, részt vesz a közösség rendszeres találkozóinak szervezésében. 

Minden évben megszervezzük Brno-ban a nemzetközi Agilia Konferenciát , amely a régió legjelentősebb rendezvénye, és a legfrissebb szakmai újdonságokat mutatja be. Idén első alkalommal a nemzetközi konferenciát Budapesten szervezzük meg.
 

 
Küldetés

  • Ügyfeleinknek olyan innovatív megoldásokat, szolgáltatásokat és képzéseket nyújtani, amelyek hatása közvetlenül megmutatkozik vállalkozásaik javuló teljesítményében.
  • Részt venni egy olyan tudás -orientált közösség létrehozásában, amely az együttműködés révén a nemzetközi piacon érvényesül.

Jövőkép

  •  Innovatív technológiai szolgáltatóvá válni a közép-kelet európai régióban, a kutatás, menedzsment és innováció kompetencia -központjának létrehozása mellett.